Werkwijze


Tijdens het onderzoek kijk ik naar jou als mens in zijn geheel en luister ik naar je volledige verhaal. Alleen dan kunnen we op zoek naar de bron van jouw klachten. Dus geen symptoombestrijding, maar oplossingsgerichte therapie.

In mijn praktijk werk ik volgens de vijf natuurgerichte principes, dit zijn:


1. Energie; Alles om ons heen bestaat uit energie, zonder energie geen genezing. We gaan samen op zoek naar waar voor jou de energie blokkeert en hoe we deze blokkade op kunnen lossen waardoor je energie weer kan stromen.

2. Prikkeloverdracht; Via de hersenen vind er belangrijke prikkeloverdracht plaats tussen je zenuwstelsel en de rest van het lichaam. Wanneer deze overdracht stagneert kunnen belangrijke functies in je lichaam niet goed uitgevoerd worden. Het is dus van belang dat ook deze prikkeloverdracht feilloos verloopt.

3. Drainage; Ons lichaam wordt dagelijks belast met gifstoffen van buitenaf. Om deze gifstoffen af te kunnen voeren is veel energie nodig. Soms raken organen hierdoor wat overbelast en hebben bij het afvoeren hulp nodig. Dit doen we door onszelf regelmatig te reinigen.

4. Voeding; Goede voeding is belangrijk om ons lichaam de
voedingsstoffen te geven die het nodig heeft. Maar elk lichaam is anders en daarom is het van belang om te kijken welke voeding bij jou past en waar jouw lichaam het beste op functioneert.

5. Psyche; Naast de fysieke gesteldheid is het ook belangrijk om naar emoties en gedragspatronen te kijken. Door bewust te worden van bepaalde patronen welke misschien de weg naar genezing blokkeren is het van belang deze denk- en gedragspatronen te veranderen.

"Vergeten is net zo belangrijk als onthouden."

Alles bij elkaar een prachtig pakket om samen op zoek te gaan naar de bron!